Regeneracija Zabok,Hrvatska

 
line decor
  HOME  :: назад 
line decor
   

Колекција на теписи со дизајни креирани во Студиото, изработени од новозеландска чиста рунска волна. Студиото нуди можност за изработка на дизајни по сопствена желба или дизајн на купувачот, со помош на дизајнерскиот тим при изборот.

При тоа постојат неограничени можности на комбинации на техники, материјали и додатоци (сисал,метални ефектни предена, стакло, кожа, фелтинг предена и др.).